Gluténmentes zóna

Hogyan hat a gluténmentes diéta?

2017. március 22. 06:00 - Roj

Sz. Viki története

Ha nem hiszed el, hogy a gluténmentes diéta hatásos, itt az első sikersztorink!

Viki pár éve fordult tüneteivel orvoshoz, mivel megelégelte, hogy a mindennapokban tüneteivel küszködjön. A bőrén kiütések jelentek meg és hasgörcsök gyötörték  Az orvosnál kiderült, hogy gluténérzékenységben szenved és panaszait csak a gluténmentes diéta szüntetheti meg. Tehát nem volt választása életmódót kellett változtatnia.

Az orvosi diagnosztika után első alkalommal a boltban azt sem tudta hirtelen, mit vegyen. Sok terméken szerepel, hogy gluténmentes azonban nyomokban mégis glutént tartalmazhat. Majd azzal akadt gondja, hogy sok termék gltuténmentes, azonban nem túl finom. Több termékben csalódott, majd rájött, hogy legjobban úgy jár, ha magának készíti el az ételeket és elkezdett recepteket keresgélni és magának készíti el a kívánt gluténmentes ételt. Azóta pedig kitartóan folytatja a gluténmentes diétát főképp egészsége érdekében, de egyben életmódváltás is történt, így azóta megszokott számára ez a táplálkozási forma. Az évek alatt megszüntek tünetei és mivel gondosan válogatja össze, hogy mikor mit eszik, így azóta fogyott is a gluténmentes diéta segítségével.

További sok sikert Vikinek a gluténmentes diétához!

Ha szeretnél gluténmentes diétához recepteket olvasd tovább a Gluténmentes zónát!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmenteszona.blog.hu/api/trackback/id/tr212357789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása