Gluténmentes zóna

Gluténmentes sütőtanfolyam

2017. március 31. 06:00 - Roj

Regisztrációért kattints ide

A Schärrel most gluténmentes sütőtanfolyamon vehetsz rész! Ha szeretnél még több mindent megtudni a gluténmentes termékekről, illetve  még több ötletet meríteni itt a lehetőség!

A Schär ingyenes gluténmentes sütőtanfolyamot hirdetett meg, ráadásul nem csak Budapest, hanem Győr és Debrecen is helyett kapott a megrendezés helyei között. A részvételhez nem kell mást tennded csupán regisztrálnod az eseményre, majd az esemény elött értesítenek.

A körülbelül két órás tanfolyam keretében személyesen felteheted kérdéseidet rádaásul például gluténmentes lángost készíthetsz!

Amennyiben részt vennél a tanfolyamon regisztrálj minnél elöbb a résztvevők száma ugyanis korlátozott!

Amennyiben lemaradnál a Schär ingyenes gluténmentes sütőtanfolyamáról, de szívesn ellátogatnál gluténmentes főzőtanfolyamokra látogass el a Mandulaliget honlapjára, ahol számos tanfolyam közül válogathatsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmenteszona.blog.hu/api/trackback/id/tr1012386945

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása