Gluténmentes zóna

Gluténmentes termékek olcsóbban

2017. április 02. 06:00 - Roj

Közeleg a Glamour-napok és te is szeretnéd kihasználni? Eddig nem is gondoltál rá, hogy gluténérzékenyként ugyanúgy élelmiszerekre is használhatod? Akkor most itt a lehetőség ugyanis a kuponok között találunk olyanokat, melyek gluténmentes termékekre is beválthatóak! Mi pedig összeszedtük Nektek!

Aldi: 10000 Ft feletti vásárlás esetén 2000 Ft értékű vásárlási utalvány jár. Az Aldiban egyre több gluténmentes termék kapható, melyek bevásárlásakor könnyedén összejöhet ez az összeg és következő alkalommal még az utalvány is rájuk költhető.

DM: 1 db DMBIO terméket 25% kedvezménnyel tudsz megvenni. A DMBIO termékek nem kifejezetten gluténmentesek, azonban találhatsz köztük így érdemes keresgélni!

Diéta Life Market: A vásárlás végösszegéből 20% kedvezményt kaphatsz a kupon ellenében. A legjobb pedig, hogy a kedvezmény a már leakciózott termékekre is vonatkozik. Ebben a boltban kedvedre válogathatsz az allergén mentes termékek közül.

Müller: 20% kedvezmény vonatkozik a teljes áruválasztékra, így érdemes ide is benézned gluténmentes termékekért.

Tesco: 20000 Ft vásárlás esetén 2000 Ft kedvezményre számíthatsz. Kedvenc gluténmentes termékeidet így akár itt is megveheted olcsóbban a Glamour-napokon!

Reméljük hasznodra vált ez a kis kupon összesítő. Jó vásárlást!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmenteszona.blog.hu/api/trackback/id/tr5012389181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

takacsveca93 2017.12.14. 14:35:46

Pár éve fedezték fel nálam, hogy a szervezetem autoimmun reakciókat vált ki, ha gluténes ételt eszem. Rettentő sokat fogytam előtte, hullott a hajam.
Étterembekben egyébként nem tudok bízni ,mert folyton félek, hogy esetleg egy minimális is kerül a tányéromra. Magamra szoktam csak főzni, tetszenek az ilyen blogok, amik segítenek recept ötletekkel.
Van egy újság, ahol mindig benne vannak az akciós termékek, gluténmentes cuccok is:
www.ujsagomat.hu/lidl
süti beállítások módosítása