Gluténmentes zóna

Gluténmentes melegszendvics karfiolból

2017. március 25. 06:00 - Roj

Hozzávalók:

  • 1 fej karfiol
  • 3 db tojás
  • 50g parmezán sajt
  • néhány szál apróra vágott snidling
  • 1 ek. piros paprika
  • 1 csipetnyi só
  • 1 csipetnyi bors
  • 1 dl olívaolaj
  • 2 szelet sonka
  • 150g reszelt sajt

Elkészítés:

Megmossuk a karfiolt, eltávolítjuk a leveleit és mixer segítségével apró szeműre daráljuk. Egy tálba öntjük, hozzáadjuk a 3 tojást, a parmezán sajtot, a snidlinget, a piros paprikát, a sót és a borsot. Alaposan összekeverjük az alapanyagokat. Az olívaolajat eloszlatjuk egy serpenyőben és amikor felforrt, két kis adagot helyezünk bele a keverékből. Négyzetalakúra kilapítjuk őket és mindkét oldalukat alaposan megsütjük. Sonkát és reszelt sajtot helyezünk az egyik négyzetre és ráborítjuk a másikat. Így egyben összesütjük, amíg a benne lévő sajt meg nem olvad. Snidlinggel megszórva tálaljuk.

Jó étvágyat!

Forrás: Chef Club

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmenteszona.blog.hu/api/trackback/id/tr812359725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.