Gluténmentes zóna

Élesztő nélküli gluténémentes fánk recept

2017. április 07. 06:00 - Roj

A fánk sokak kedvence, azonban gluténérzékenyként ez is a kerülendő ételek közé kerülhet. Azonban ez a receptet bárki elkészítheti.

Hozzávalók:

  • 90 g gluténmentes fánk keverék
  • 5-10 g reszelt citromhéj
  • 1 tojás
  • 3 tojásfehérje
  • 20 ml víz

A sütéshez:

  • Kókuszolaj

Elkészítés:

Egy tálba öntjük a gluténmentes fán keveréket és hozzáadjuk a reszelt citromhéjat. Egy külön tálba kerül a tojás és a három tojásfehérje és a víz, majd felverjük és a keverékhez öntjük. Jól összegyúrjuk és pihenni hagyjuk. Kinyújtjuk kiszaggatjuk, majd a kókuszolajban kisütjük, majd lekvárral ízesítjük.

Jó étvágyat!

 

Forrás: https://www.youtube.com/watch?v=BMwzI8FGjxI

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmenteszona.blog.hu/api/trackback/id/tr3512401051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.