Gluténmentes zóna

Avokádós gluténmentes sajttorta

2017. április 15. 06:00 - Roj

Hozzávalók:

  • 100 g pekándió
  • 150 g datolya
  • 25 g kókuszreszelék
  • 30 g kakaópor
  • 125 g kókuszolaj
  • 560 g avokádó (kb. 5-6 db)
  • 125 ml citromlé vagy limelé
  • 125 ml agávé szirup vagy méz

A pekándiót, a datolyát, a kókuszreszeléket, a kakaóport és 35 g kókuszolajat összedaráljuk. Majd egy 18 cm átmérőjű tortaformát kibélelünk sütőpapírral. A tortaformába borítjuk a darált keveréket és elegyengetve lelapítjuk az aljára, majd a hűtőbe tesszük. Az avokádókat ketté vágjuk és a belsejét kikaparjuk. Hozzáadjuk a citromlevet és 90 g kókuszolajat, az agávé szirupot és pürévé daráljuk. Kivesszük a hűtőből az alapot, majd a pürét ráöntjük és a tetejét elegyengetjük. 4 órára hűtőbe tesszük, majd fogyaszthatjuk.

Jó étvágyat!

Forrás:https://www.youtube.com/watch?v=mNy6eGVkt34

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://glutenmenteszona.blog.hu/api/trackback/id/tr4312417457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.