Szeretnél valami finomat és különlegeset reggelire, amit egyszerű elkészíteni? Próbáld ki gluténmentes frittata receptünket!
Hozzávalók:
- 6 db tojás
- 0,5 bögre tejszín
- 1 ek. só
- 0,5 ek. bors
- 4 csík bacon
- 1 bögre hagyma
- 1 bögre paradicsom
- 4 bögre spenót levél
- 0,5 bögre reszelt sajt
Elkészítés:
Törjük fel a tojásokat és öntsük őket egy edénybe! Adjuk hozzá a tejszínt, a sót és a borsot! Verjük fel habverővel! Helyezzük be a hűtőbe! Kockázzuk fel a bacont! Pirítsuk meg egy serpenyőben! Amint átsült, szedjük ki egy tálba! Kockázzuk fel a hagymát! A baconből kisült zsírban pirítsuk meg a hagymát! Kockázzuk fel a paradicsomot! Amikor már nagyjából megpirult a hagyma, adjuk hozzá a paradicsomot és a spenótot! Keverjük össze! Mikor jól összesültek az alapanyagok, adjuk hozzá a bacont, a tojásos keveréket és a reszelt sajtot! Keverjük össze, majd tegyük be a sütőbe és süssük 180 fokon 15 percig!
Jó étvágyat!
Forrás: Tasty