Hozzávalók (1 adaghoz):
- 3 ek. olívaolaj
- 1 ek. mustármag
- 1 ek. dijoni mustár
- 0,5 ek. őrölt kakukkfű
- 1 tk. őrölt rozmaring
- 1 db citrom lereszelt héja
- 2 tk. só
- 2 tk. bors
- 2 db (kisebb méretű) krumpli
- 1 db sárgarépa
- 1 nagyobb szelet csirkemell
- 3 szelet citrom
- 1 szál rozmaring
- alufólia
Elkészítés:
Egy tálba öntsünk össze 2 ek. olívaolajat, mustármagot, dijoni mustárt, őrölt kakukkfüvet, őrölt rozmaringot, citrom héjat, 1 tk. sót és 1 tk. borsot! Keverjük össze alaposan! Kockázzuk fel a krumplit! Karikázzuk fel a sárgarépát! Tegyük a felvágott zöldségeket egy darab alufóliára! Öntsünk rá 1 ek. olívaolajat, 1 tk sót és 1 tk. borsot! Helyezzük a tetejére a csirkemellet és kenjük be a korábban elkészített mustáros-fűszeres keverékkel! Tegyünk rá 3 szelet citromot és egy szál rozmaringot! Csomagoljuk be az alufóliába! Süssük 30 percig 220 fokon!
Jó étvágyat!
Forrás: Tasty